Tyst.

Det vart lite tyst när jag åkte till Göteborg ändå, inte riktigt meningen. Men vi ska väl försöka göra något åt det! Jag har en del bilder att visa upp och ska göra det så fort jag sätter mig vid datorn.

Har lyckats dragit på mig en förkylning med uppepå alltihop xD Så nu sitter man framför tvn och kurerar mig själv. Ska välla försöka rita litet med så ni kan få lite WIP-bilder ;)

Bilden är av min tekopp, min nässpray och mina halstabletter ^^'


...

Och vem glömde att göra tidsinställda inlägg igår? Jo. Jag. Alltid.
Men men. Blev hektiskt igår när vi skulle göra i ordning allt för att åka till Göteborg idag xD

Ja. Det är dit vi ska. Sitter på tåget och har lämnat Örebro för en kort stund sen. Det är jag, mor, moster, kusinen å hennes man och deras döttrar. Faktiskt kul att vara iväg, kul att åka tåg.

Har dock svårt att skriva på blogg.se appen, inte direkt gjort för iPhone 5 xD
Men jag ska försöka skriva lite mera senare i alla fall, kommer till Göteborg kl 16:00 och då tror jag vi ska leta på hotellet och så..

Blir en bild på en av de absolut vackraste männen i historien; Aidan Turner!


Åh jisses..

Så mycket för att vara bättre på att uppdatera vah? xD
Nej jag ska börja sätta larm 3 gånger om dagen så jag inte glömmer bort den här bloggen, det än ju så kul att skriva! :D

Men just nu tittar jag på "Bargain Hunt" på BBC Lifestyle. Jag är helt besatt av BBC och deras program! xD Fast allt som är Brittiskt, Irländskt och Nya Zeeländskt är lite "guilty pleasures" nu för tiden x)

Ska försöka göra lite tidsinställda inlägg lite senare för jag åker bort imorron och vet inte om jag kommer ha internet på hotellet eller så xD
Men ska försöka ladda upp på Instagram(ellaneriksson där oxå xD) så man kan ju följa mig där med! :)

Bild på Billie Piper bara för lite utfyllnad xD


RSS 2.0