Torsdag 30/4

Har alla en bra Valborg?
Jag har en jättebra Valborg även om det inte riktigt blev som jag planerade från början! (Planerade jag ens något till att börja med? :O)
Jag hade typ lite halvt planer på att följa med hem till mina föräldrar å bränna Majkase och grilla korv men jag kände efter att vi varit till Gävle att jag bara inte orkade! Kände mig så seg så det fick bli en hemmakväll och bara ta det lugnt istället.
Planen är ju ändå att jag ska iväg och umgås med ett par vänner imorgon och då kan det vara skönt att ha en kväll för sig själv! Speciellt när jag börjat leka med bloggen igen! :)
 
Så just nu sitter jag och glor på vloggare, både svenska och engelska, och skärmshoppar ifrån Ellos! :D
 
TheBentish på tvn ;)

FÖRLÅT + fina prylar

Alltså.. Verkligen förlåt över hur dålig jag varit de senaste månaderna... Jag skäms verkligen! Jag är riktigt glad över att vissa har kollat min blogg ändå, för jag har haft 1-2 stycken varje dag ändå som varit in och jag är riktigt glad att ni gjort det men skäms samtidigt att jag varit så dålig!
FÖRLÅT! <3
Men nu ska jag bättra mig för nu är jag verkligen på humör, jag vill hålla på med detta och det ska göras!
 
Men vad har hänt då sen jag skrev sist?
Jo! Jag har flyttat ifrån mitt föräldrahem till en egen lägenhet, ni fick ju se en väldigt censurerad bild av mitt kontrakt då i januari! Men jag har flyttat och bott här sen februari och jag trivs verkligen som fisken i vattnet! Jag älskar min lägenhet!
Ni kommer få veta mera om min lägenhet i ett annat inlägg för jag har planerat att göra en liten "house tour" senare :)
 
Men är det något ni skulle vilja se på min blogg senare i år? :)
Nått ni vill veta om mig? :)
 
Men för stunden måste jag bara visa er mina fina lyktor som jag har på min tv-bänk!
Alla dessa kommer ifrån Partylite som är ett Home Party-företag! Jag absolut älskar deras produkter så har ni en person runt er som är konsulent eller om ni kan hitta en konsulent i närheten; TA CHANSEN och köp saker ifrån dem! För ja, dem är dyra men det är sjukt fina saker och deras doftljus doftar så grymt gott om man hittar favoriter bland dem! :)
Mina är Forbidden Fruits! :D
Jag använder dem här prylarna nästan varenda kväll! (Måste snart ha ett party igen! :O)
 
Den närmast är en Doftlampa, den kallas för "Kisse" :)
 
Ett Forbidden Fruits Glolite-ljus :)
 
Dessa heter Nature's Love - katt. Mama and baby <3
 
 
 

RSS 2.0