Ellan tipsar - Looney Tunes Dash

Jag är en sån som blir förälskad i spel och hoppar mellan mobilspel väldigt enkelt! Men jag tänkte att jag kan tipsa om de mobilspel jag tycker är roliga för tillfället så kanske någon annan provar det och gillar det även efter att jag slutat! :)
 
Det första ut här är mitt allra nyaste; Looney Tunes Dash.
Det är då alltså Looney Tunes med lite känsla av alla andra Facebookspel och typ Subway Surfer eller Temple Run! Så för alla som gillar det, börja spela!
 
Man har som vanligt 5 liv att hålla sig på medan man ska ta sig igenom olika banor! Man kan koppla det till Facebook för att kunna be om fler liv från sina kompisar på Facebook också, såklart! :)
Men tiden man behöver vänta för fullt liv är så kort så är man bara upptagen med annat en stund så har man snart fullt liv igen! :)
 
Jag har, i skrivande stund, klarat mig förbi Snurre Sprätts del och precis börjat på Hjulbens!
 
Snurre Sprätt är lätt och riktigt skoj för det man ska göra är att ta sig hem till sin håla men vissa gånger så ska man ha sönder ett visst antal lådor/tunnor, eller så ska man samla morötter eller bara komma fram! :)
 
Hjulben hittills är lite svårare för han springer fortare, som jag upplever det, än Snurre så det blir svårt att hänga med. Hittills har man bara behövt samla fågelfrön där! :)
 
Grejen med att det är som Subway Surfers är det att man är hela tiden jagad av nån! Snurre är jagad av jägaren Elmer och Hjulben är jagad av Gråben! :)
 
Det största minuset är att det är ganska segt när man ska välja startbonus. För det är såhär, före varje bana får du snurra fram din startbonus, det kommer fram tre alternativ som man får välja från och spelet kan vara lite segt när man ska välja mellan de tre för att se vad dem ger! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I det stora hela så tycker jag att det är ett spel som har fin animering och funkar bra! Det sega får man leva med, det kanske går till sig :)
 
Detta är ett spel för alla som älskar Looney Tunes och vill ha ett roligt tidsfördriv med lite nostalgi på köpet! För är det nått det är så är det fyllt av nostalgi för alla som tittade på gamla Looney Tunes-serien som liten! :)
 
Spelet är gratis på App Store och misstänker att den finns i Google Play också! Men det erbjuder köp inom appen så kom ihåg det om ni låter barnen spela det på era telefoner! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0