Måndag 5/1-2014

Så var det måndag igen! Men denna måndag kommer jag inte jobba i alla fall! Detta då jag jobbade på lördagen så får jag vara ledig en dag denna vecka, och då var det så att eftersom att imorgon är röd dag så tog jag idag så man fick lite "långledigt"! :) 

Dock så tror jag det var bäst också för under natten fick jag känningar av att jag kan börja bli sjuk! Typ ont i halsen och vid tungfästet, brukar ofta bli så först innan jag blir förkyld så får se om jag klarar mig ifrån det! Får hålla tummarna!

Vad som händer idag vet jag faktiskt inte! Jag funderar på att åka till Byggmax och Maxi för att kolla på lite material jag vill ha men kanske inte blir så om jag faktiskt blir sjuk! :( 
Hatar att vara sjuk så blir jag så sjuk att jag måste vara hemma från jobbet så kommer jag sjukstrejka så kanske min kropp fattar att man inte håller på med såna dumheter!! :< 

Jag blev faktiskt uppe rätt sent inatt ändå, trots smärta i tungan, då jag satt och tittade på Kitchen Nightmares med en vän och spelade samtidigt Pokémon X på 3DSen! Jag är så förälskad i spelet så det är inte sant! Det är så fint och det är så inspirerande! :) 

Bild jag tog med mobilen medan jag spelade inatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0