GOD FÖRMIDDAG + hårprodukt

Hejsan alla! Glad Första Maj på er! Någon av er som ska gå Första Maj-tåg? Nehe? Nej, det planerar inte jag heller på att göra xD 
Jag vet inte, har aldrig varit ett stort fan av politiska manifestationer på det sättet så ^^' 

Men istället ska jag till en kompis ikväll med temat "RödAfton" så bara för hans skull har jag rotat fram den enda röda tröjan jag har i min garderob xD

Men det va inte det jag ville ta med er nu utan jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag beger mig till affären! Behöver lite grejer till ikväll å även inför nästa vecka!

Men ja! Jag kan erkänna att alla mina blonderingar av håret (låt inte min header lura er, den bilden är tagen typ.. Hösten 2011? Jag vet inte men länge sen!) har gjort att håret tagit hemskt mycket stryk och är sjukt svårt att borsta ut! Speciellt när det är blött. Och annars också för det är så sjukt mycket tovor som blir direkt jag rör på huvudet!
Men jag har hittat min absoluta favorit som bot på detta! 

Oriflames HairX - Volume Boost Leave in Conditioner!
Man sprejar den på håret när det är blött och borstar ut det! Jag har aldrig varit med om att mitt hår varit så lättborstat som när jag använder den! 
Så alla ni som känner nån som håller på med Oriflame(eller klicka i länken till min beautystore som finns bland "länkar"), skaffa den om ni behöver en bra produkt för erat hår! 


Ha en fortsatt bra dag så skriver jag snart igen! :*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0