WTF? - "Personliga hem"

Det är så här. Jag fick hem ett IKEA-magasin i posten häromdagen, eftersom att jag är Famiily-medlem misstänker jag då den var adresserad till mig, och den handlade om att göra sitt hem mera personligt. Gud vad kul tänkte jag men alltså.. Jag blev verkligen besviken när jag öppnade magasinet och möttes av dessa bilder.
 
(Klicka på bilderna för större format)
 
Förlåt men alltså.... WTF? Det ser tyvärr ut som om personerna har personlighet av ett schackbräde! Jag gillar svart och vitt tillsammans men dessa bilder säger inget om personerna i sig! Jo, att dem gillar att handla på IKEA men jag hade gärna velat sett mera om personerna, om vad dem gillar eller om dem ens har ett intresse! Det finns inget som säger något om dem! Det finns inte ens bilder på deras familjer på väggarna!
 
Så därför bestämde jag mig för att visa lite mera bilder på min egna lägenhet, just för att jag vill visa lite hur jag har gjort för att göra mitt hem mera personligt!
 
 
 
 
 
Jag har mina nördigheter synligt på en gång när man kommer in i mitt hem och min favoritfärg är synlig lika bra den också! Jag tror inte ens ni behöver gissa vilken det är! xD
Men det är liksom jag! Färg, nördigheter, ljus och allmänt mysfaktor! Det ska vara lite stök och inte perfekt städat eller gömda sladdar(Min hårddisk ligger ju framför tvbänken och sladdar hänger ut överallt liksom!) utan det ska vara.. "Hemma". Personligen har jag aldrig fattat när det ska vara kliniskt rent överallt för det är inte ens värt tiden det kräver!

Nej! Nu ska jag sluta prata!
Hur ser era hem ut!? Länka gärna här i kommentarsfältet om ni har bilder på en sida eller skicka till mig på Facebook, länken finns i sidan här, och visa mig! Vill ni kan jag lägga ut här hur det ser ut så att vi får flera hem som inte är tagna ur ett magasin istället och är personliga! :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0